Amy B. Scher: Healing

Kirjan alkuperäinen nimi: How to Heal Yourself When No One Else Can

Sivumäärä: 267

Kiinnostuin tästä kirjasta, koska luin etukäteen että kirjailijalla itsellään oli todettu Lymen tauti. Olin aika yllättynyt, että tämä kirja oli suomennettu, joten päätin ostaa sen. Scher on kirjoittanut neljä kirjaa. Ensimmäinen kirja on omaelämäkerrallinen, jossa hän kertoo mm. matkastaan kantasoluhoitoihin Intiaan. Tämä Healing -kirja on hänen toinen kirjansa ja se on julkaistu vuonna 2016. Tämän jälkeen häneltä on ilmestynyt kaksi muuta energiahoitoihin liittyvää kirjaa.

Palattuaan Intiasta Scher eli muutaman vuoden aika normaalisti, kunnes alkoi taas oireilemaan. Tällä kertaa hän löysi energiahoidot, joiden avulla hän lopulta parani. Tällä hetkellä hän toimii energiaterapeuttina.

Tykkään todella paljon tästä kannesta, sen sanomasta ja väreistä. Näen itse olevani tuo lintu tuolla häkissä jossa ei ole ovea. 

Kirjassa esitellään erilaisia energiahoitotekniikoita joita hän on käyttänyt itseensä sekä omilla asiakkaillaan. Hän esittelee kirjassa viisi perustekniikkaa: kateenkorvatesti ja taputus, tunteiden vapautustekniikka (EFT), uskomuksia selkiyttävä meditaatio, chakrataputus sekä kolmen sydämen menetelmä. Hän käyttää apunaan lihastestausta, jonka avulla hän etsii tapahtuman tai asian josta oire on lähtöisin.

Osa kirjan sisältämistä harjoituksista.
 

Kaikkia kirjassa esiteltyjä tekniikoita ei tarvitse välttämättä ottaa käyttöön, vaan voi valita itselleen mieluisat. EFT eli tunteiden vapautustekniikka oli minulle jo entuudestaan tuttu tekniikka, mutta mielestäni hänen käyttämä versio oli siitä hieman monimutkaisempi. Jo aiemmin oppimani tapa tehdä tätä naputtelua toimii itselläni todella hyvin, joten jatkan sillä. Perustekniikoista kiinnostuin eniten uskomuksia selkiyttävästä meditaatiosta. Sanelin kirjassa olevan valmiin tekstin kännykkäni nauhuriin ja olen tehnyt sen aina kun siltä on tuntunut. Otin käyttööni myös pari pienempää tekniikkaa, joista toinen liittyy maadoittumiseen ja toinen tekniikka on energian risteävän virtauksen vahvistamiseen.

Kirja loppui rohkaiseviin sanoihin, joista jäi kannustava ja hyvä mieli. Oli kiva lukea sellaisen ihmisen kirja joka on itse käynyt läpi näitä samoja asioita, eikä hänenkään paranemisensa tapahtunut kovinkaan helposti. Jäin miettimään, että jaksaisinko lukea sen hänen ensimmäisen kirjansa, vaikka se onkin englanniksi. Kiinnostaisi tietää enemmän hänen paranemismatkastaan, koska tämä kirja esitteli pääasiassa näitä erilaisia tekniikoita.

Kommentit