Kuukausikooste: marraskuu

Ajattelin kirjoittaa joka kuukausi koosteen siitä mitä olen sen kuukauden aikana tehnyt. Pääasiassa olen kotona ja vietän aika tylsää elämää. Yritän kuitenkin löytää joka kuukausi kirjoitettavaksi jotakin.

Kosti

Syyskuussa kävin sijaiskotiperehdytyksessä ja suunnilleen kolme viikkoa tästä meille tuli eläinsuojeluyhdistyksen kautta hoitoon Kosti kissa Saariston populaatiosta. Meille piti tulla alun perin kaksi kissaa, mutta toisella kissalla todettiin FIV eli kissan immuunikato. Kosti oli sen suhteen negatiivinen, joten siksi meille tulikin vain yksi kissa. Myöhemmin meille tarjottiin Kostin kaveriksi toista kissaa, mutta koin ettei itselläni ole tällä hetkellä resursseja ottaa toista eikä meillä myöskään ole kahta eristystilaa. Kosti oli reilun viikon verran sijaiskodissa ennen meille tuloa ja ensimmäisen lääkärikäynnin jälkeen hän sitten tuli leikattuna ja sirutettuna meille. Rokotuksia ei voitu antaa koska hän ripuloi. Ripulin takia otin kolmena päivänä kakkanäytteen. Todennäköisesti ripulointi liittyy suolinkaisiin, joiden munia hänen näytteistään löytyi. Pari matokuuria on nyt annettu. Kostin nenä oli myös kovin tukkoinen ja hän aivasteli paljon. Aloimme antaa lysiiniä ja flunssaoireet alkoivat hellittää muutamassa päivässä. Kosti on kiltti, mutta edelleen hyvin arka kissa. Kosti on alusta alkaen ollut todella hyvä syömään ja hyvä niin, koska matolääkitys, ripulilääke ja lysiini on ollut täten helppo antaa. Ensi kuussa Kostilla olisi tiedossa hammaslääkäri, jolloin poistetaan 11 hammasta.

Kosti oli yhden yön aikana saanut meidän saunasta kiinni hiiren. Tämä hiiri oli edellisenä iltana käynyt varastamassa pesupähkinöitä ja syönyt niitä. Ihmeteltiin vain kaapista tulevaa rapinaa. Todisteena oli hiirenkakkaa ja pitkin kaappia olevat pesupähkinät.

Terapia 

Kävin Turun keskustassa tutustumiskäynnillä tapaamassa erästä psykoterapeuttia. Olin vakuuttunut hänen monipuolisesta koulutuksestaan ja sijaintikin oli sopiva. Etsin terapeuttia keskustasta, koska sinne on minun helpointa mennä bussilla. Tämä oli ensimmäinen tutustumiskäyntini. Tein kuitenkin netin kautta paljon tutkimusta sopivan terapeutin löytämiseksi ja pelkäsin hieman etukäteen, että kuinka vaikeaa tästä terapeutin löytämisestä mahtaakaan tulla. Päätin sitten valita hänet. Terapeutilla on vapaita aikoja vasta helmikuussa, joten silloin terapiani vasta kunnolla alkaa. 

Klinikka 

Keskustelin erään ulkomaalaisen klinikan johtajan kanssa ja pohdin heidän klinikalleen menoa. Sain enemmän tietoa hinnoista ja hoidoista. Nyt mietin, että miten saan hoidon kulut rahoitettua. Jännityksellä olen odottanut meneekö sairauspäivärahahakemukseni läpi, mutta se ei sitten mennyt.

Palapeli

Innostuin ostamaan palapelin ja sitä on ollut kiva tehdä. Yleensä minulla ei riitä pitkäjänteisyyttä tehdä tällaisia aioita loppuun asti, mutta nyt päätin, etten jätä tätä kesken. Palapeli on ollut sopivan haastava. Yritin valita sellaisen jossa on paljon yksityiskohtia.

Kommentit