Mistä haaveilen?

Haaveilen siitä, että jonakin päivänä olisin niin hyvässä kunnossa, että voisin tehdä töitä. Haluaisin toimia tulevaisuudessa yrittäjänä ja käyttää hyödyksi kaikkea sitä tietoa ja kokemusta jota näinä vuosina olen saanut, kun olen omaa terveyttäni yrittänyt hoitaa. Alkuun opiskelen energihoitajaksi, jonka koulutuksen aloitin melkein pari vuotta sitten. Olen käynyt lähes kaikki kurssit, mutta harjoitushoidot sekä näytöt on kummatkin tekemättä. Tämän jälkeen haaveilen jatkavani vielä opintoja, mutta se riippuu aika paljon siitä mistä itse saan tulevaisuudessa apua. Mietin sellaista sopivaa kokonaisuutta, että voisin tulevaisuudessa auttaa mahdollisimman monia. Minun on tarkoitus opiskella myös yrittäjyyden ammattitutkinto. Haaveena olisi pitää hinnat mahdollisimman alhaisena, sillä tavalla että itse juuri ja juuri pärjää. Tiedän itse hyvin kuinka kalliita hoidot voivat olla ja harmittaa niiden ihmisten puolesta joilla ei niihin ole varaa.

Olemme jo aloittaneet remontoimaan alakerrassamme sijaitsevaa huonetta ja siitä olisi tarkoitus tulla tulevaisuudessa hoitotila. Olen ajatellut jakaa siitä myöhemmin kuvia, sitten kun remontti on valmis. Tällä hetkellä menossa on seinien maalaus ja valaistuksen tekeminen. Toivoisin, että nämä saataisiin kesään mennessä valmiiksi. Kesällä jos saisi ostettua paneelit ja maalattua ne. Hoitopöydän olenkin jo ehtinyt hankkimaan ja sisustaminen tapahtuu vanhoilla tavaroillani jotka ovat olleet varastossa. Odotan kovasti tämä huoneen valmistumista.

Yksi suurista haaveistani on jo osittain toteutunut kun olen lähtenyt eläinsuojeluyhdistyksen toimintaan mukaan. Tällä hetkellä toimin sijaiskotina ja olen myös mukana tapahtumatiimissä. Voisi olla mielenkiintoista olla joskus mukana esimerkiksi loukutuksessa. Tämä kuitenkin vaatisi nykyistä parempaa kuntoa.

Yksi isoimpia unelmiani on ulkomaille muuttaminen edes osaksi aikaa vuotta. Haaveilen omavaraisesta elämästä minikodissa Azoreilla. Asunto olisi korkealla kukkulan päällä josta olisi näkymä merelle ja taloa ympäröisi hedelmäpuut. En tiedä tulkeeko tämä haave koskaan toteutumaan, mutta yritän ainakin sillä välin mennä täällä Suomessa kohti omavaraisempaa elämää. Viime keväästä asti meillä on ollut aurinkopaneelit. Olisi myös kiva pystyä elämään koko kesä niin, ettei ostaisi mitään kasviksia tai marjoja kaupasta.  Se vain vaatisi tarkkaa suunnitelmaa ja kasvatusalueiden lisäämistä.   

Kommentit