Yhteenveto hoitokokeiluista

Päätin tehdä vielä yhteenvedon hoidoista joita olen näiden 11 vuoden aikana kokeillut. Tiedän, että useampikin hoito on jäänyt listauksesta pois, koska en vain yksinkertaisesti muista kaikkea mitä olen kokeillut. Helpompi on muistaa ne hoidot joista on ollut apua ja ajattelinkin tässä kirjoituksessa keskittyä ennemmin niihin. Vaikka nämä hoidot ovat auttaneet minua, ne eivät välttämättä auta jotakuta toista. Hoidot ja niiden teho kun ovat niin yksilöllisiä. 

Sinisellä ne hoidot joista sain apua ja punaisella ne joista en. 

Ihan ensimmäinen toimiva hoito oli antibiootit. Tätä ennen olin kokeillut erilaisia lääkkeitä kipuun sekä kortisonia, ilman mitään selkeää apua oireisiini. Sain ensiksi neljän viikon kuurin ja sen jälkeen lähdin Saksaan ja söin sitten antibiootteja seitsemän ja puoli kuukautta. Söin parhaimmillaan kolmea erilaista antibioottia ja alkuun sain sitä suonensisäisesti. Mielestäni tuo suonensisäinen antibiootti oli kaikkein tehokkain ja sainkin alkuun positiivisia muutoksia olooni. Muistan ainakin jalkojen kivun vähentyneen, käsien meneminen voimattomiksi loppui ja oikea jalkani tuli hetkellisesti paremmaksi. Sain antibiooteista kuitenkin hiivan, josta tuli taas omat oireensa ja rajoitteensa. Antibioottien jälkeen minulla oli myös C. difficile -bakteeri joka aiheutti voimakasta väsymystä. Suhtaudun antibiootteihin nykyään hieman kahtiajakoisesti, niistä oli apua, mutta myös haittaa. 

Happijauhe eli magnesiumperoksidi auttoi sitten tuohon C. difficile -bakteerin aiheuttamaan järjettömään väsymykseen josta kärsin vuoden tai pari. Nukuin päivässä 12-13 tuntisia yöunia ja siltikin sängystä nouseminen oli kovan taistelun takana. Minulla on vieläkin väsymystä, mutta huomattavasti vähemmän kuin ennen.

Piimaasta löysin avun närästykseen.

Kahviperäruiskeet eli coffee enemat auttavat säännöllisesti tehtynä akneen. Nyt en ole näitä voinut enää unettomuuden takia tehdä.

Parasiittihäätöjä tein lukuisia erilaisia. Kokeilin alkuun erilaisia yrttejä ja sen jälkeen erilaisia lääkkeitä. Uskon, että edelleen näitä tulen tekemään, koska en ihan kaikista parasiiteista ole päässyt eroon. Paras yrtti on mielestäni ollut mustasaksanpähkinäuute, jonka avulla ulos tuli isoja limaisia kasoja joiden uskon olleen biofilmiä. Oikean käteni kipualue parani suunnilleen vuodessa, kun aloin näitä hoitoja tekemään. Näin myös lukuisten kuolleiden parasiittien tulevan ulos. Lääkkeistä paras oli mebendatsoli. Sillä tuli ulos ihan selkeitä kokonaisia suolinkaisia.

Sain kipeään oikeaan jalkaani ensiksi kolme kertaa artesunaatti/prokaiini injektion. Tämän jälkeen kävin ottamassa otsoni-injektioita, muistaakseni kolme kertaa. Nämä injektiot auttoivat jalan kipuun hetken, mutta kipu aina palasi. Tämän jälkeen ostin Bemerin ja käytin sitä muistaakseni pari kuukautta päivittäin kaksi kertaa päivässä. Huomasin, että jalan kipu oli taas hellittänyt, myös aivosumu oli kadonnut. Uskon, että Bemer auttoi yhdessä näiden injektioiden kanssa, mutta paha on mennä sanomaan miten olisi auttanut ilman niitä. 

Osa hoidoista on sellaisia jotka koen hyvänä käyttää tukihoitoina muiden hoitojen rinnalla. Tällaiset hoidot ovat esimerkiksi tietyn ruokavalion noudattaminen (gluteeniton ja sokeriton), Epsom suolassa kylpeminen, colonic-terapia sekä vitamiinien ja kivennäis- ja hivenaineiden ottaminen silloin kun on todettu niissä puutoksia.

Neurosonicista sain apua jalassani oleviin syyliin sekä purettua stressiä kehosta. 

Rosen-terapia laittoi taas liikkelle traumojen nopean hoidon, koska aloin kärsiä sen johdosta entistäkin vaikeammasta unettomuudesta. Hoidin traumoja EFT-naputtelulla ja energihoidoilla. EFT kuuluu yhteen energihoidon koulutuksen osa-alueeseen eli tunnekehon hoitoon. EFT on mielestäni todella hyvä tekniikka ja olen onnellinen että löysin sen. Apua sain mm. ahdistukseen, pelkoihin, sosiaalisten tilanteiden pelkoon, pakko-oireiseen häiriöön, painajaisiin ja yöhikoiluihin.

Hoidot joista en saanut apua, niin en pidä niitä ollenkaan huonoina. Aina en jaksanut olla pitkäjänteinen ja hoitaa useampaa kuukautta, kuten laserhoitolaitteen ja infrapunapussin kanssa kävi. Cowdenin protokollan yrttitinktuuroilla olin lähes vuoden, mutta mitään apua siitä en saanut. Uskon, että tein hoidon liian alussa. Näen, että ensiksi pitäisi hoitaa hermosto tasapainoon ja jatkuva stressi pois. Parasiitit hoitaisin myös sitä ennen pois. 

Kommentit