Kyproksen matkan hoitokuulumiset

Kaikki yhdeksän päivää klinikalla on nyt takana. Klinikalla allekirjoitin paperin jossa lupauduin olemaan kertomatta heidän hoidoistaan sekä olemaan kuvaamatta klinikalla, joten yritän tässä kertoa aika yleisesti miten hoidot Kyproksella meni. Jos olet kiinnostunut saamaan lisätietoja klinikasta, niin vastaan mielelläni sähköpostitse kaikkii kysymyksiin jos vain osaan. 

Tällä rannalla käytiin kävelemässä melkein joka päivä.

Kuljettaja haki minut joka aamu huoneistomme edestä. Samoin hän vei myös iltapäivällä takaisin. Klinikka sijaitsee jonkin verran Limassolin keskustan ulkopuolella, joten kuljetusta tarvitaan. Klinikalla sain heti aamusta listan hoidoista jotka minulle oli sille päivälle suunniteltu. Päivisin oli keskimäärin neljä tuntia hoitoja. 

Ensimmäisenä päivänä otettiin verikokeet. Tulokset näyttivät muuten hyviltä, mutta foolihappo oli liian matala sekä HDL (hyvä kolesteroli). Seerumin rauta taas oli liian korkea. En ole pitkiin aikoihin syönyt rautaa, mutta en sitten tiedä voiko se aiemmin ottamani kuuri edelleen näyttää liian korkeita arvoja. Nähtävästi.

Kuva otettu klinikan pihalta.

Klinikalla kehoitettiin minua liikkumaan. Kyproksella tykkäsinkin kävellä rannalla, kun se sijaitsi aivan huoneistomme edessä. Olen todella huono liikkumaan talvisin, kun en pidä yhtään siitä kuinka kylmää ja pimeää talvisin on Suomessa. Istun koko talven aina visusti sisällä. Nyt täytyy yrittää vain pakottaa itsensä ulos, edes hetkeksi, vaikka liikkuminen kivuliasta onkin. Onneksi kohta on kevät ja pääsen kasvatuspuuhiin. Silloin tulee liikuttua paljon enemmän.

Kyselin naturopaatilta, että miten hän näkee tilanteeni, että mikä aiheuttaa nämä kivut ja väsymyksen. Hän vastasi, että toksiinit. Tämä oli itselleni hyvä tieto, koska tiedän mihin suuntaan vien hoitojani. Aion seuraavaksi kotona keskittyä siihen taas enemmän. Naturopaatti myös sanoi, että paitani haisee homeelle. Tämäkin asia pitää laittaa mietintään. 

Kodittomia kissoja on Kyproksella todella paljon.

Hoitojakson aikana tehtiin maksan puhdistus. Siinä noudatetaan aika tiukkaa ruokavaliota useampi päivä ja tämä olisi tarkoitus tehdä uudelleen kotona. Pitää vain ostaa pari tuotetta. Klinikalla kun tämä minulle tehtiin, näkyi ulos tulevan maksakiviä ja parasiitteja. Maksan puhdistuksen lisäksi hoidetaan myös parasiitteja.

Yritän myös saada rahat siihen, että pystyisin käymään faskiakäsittelyssä. Liikkumattomuuden takia kehoni on aika huonossa kunnossa ja voi olla, että senkin takia se liikkuminen on niin kivuliasta. Klinikalla kävi joku ulkopuolinen henkilö tekemässä kerran viikossa hoitoja, en tiedä hänen ammattiaan. Hän paineli kehon eri osia ja se tuntui minusta hyödylliseltä. Hän sanoi, että kehoni on kuin liimautunut yhteen.

Kaksi viikkoa oli riittävä aika, koska viimeisenä päivänä suoneni eivät enää toimineet. Niihin oli aivan mahdotonta saada enää laitettua kanyylia, suoneni kun ovat todella ohuet ja sijaitsevat syvällä. Olin tietysti toivonut, että olisin jo heti nähnyt tuloksia kuntoni suhteen, mutta sitä ei tapahtunut. Voi olla, että olisi tarvittu pitempi aika. Muut asiakkaat olivat siellä kuudesta viikosta kahteen kuukauteen. Minua ei millään tavalla kaduta se, että lähdin Kyprokselle hoitoon, mutta tietysti olen hieman pettynyt. Kuitenkin nyt tiedän mihin hoitoihin jatkossa panostan ja toivon että ne toisivat jotakin parannusta olooni.  

Kommentit