Kuukausikooste: maaliskuu

Opiskelut

Maaliskuussa opiskelin nopealla tahdilla kursseja läpi, koska opintoni ovat päätoimisia enkä olisi voinut saada työttömyysturvaa tai sairauspäivärahaa. Kelasta kuitenkin sanottiin, että kannattaisi kokeilla hakea opintotukea. Sitä sitten hain ja se minulle myönnettiin. Maaliskuun aikana sain tehtyä kolme kurssia valmiiksi. Vielä olisi kaksi jäljellä ja liiketoimintasuunnitelman tekeminen loppuun. Enää ei kuitenkaan ole sellainen kiire edetä, joten on kiva saada tehtyä loput rauhassa ajan kanssa.

Kosti

Meidän sijaiskissa Kosti oli meillä reilut viisi kuukautta. Maaliskuun aikana hän rohkaistui ihan valtavasti. Päästiin leikkimään hänen kanssaan pallolla ja narulla. Nukkumaan tuli viereen sohvalle ja samalla sai hieman silitellä. Kostista kuoriutui ihan eri kissa kuin mitä oli meille tullessa. Suolistoultrassa todettiin kuitenkin niin paha tilanne, että yhdistys teki päätöksen nukuttaa hänet ikiuneen. Tämä tapahtui nyt tällä viikolla eli huhtikuun puolella, mutta kirjoitan tästä kuitenkin nyt. Ikävä on kova ja harmittaa miten nuoren kissan matka päättyi niin nopeasti.

Hoidot

Hoitojen suhteen en ole jaksanut tehdä yhtään mitään. Sain klinikalta hoitosuunnitelman seuraavaksi puoleksi vuodeksi, mutta minulla ei vain riitä enää jaksamista sen kaiken suorittamiseen. Päätin, että otan pitkästä aikaa päivittäin Bemeriä, viime kerrasta olikin jo vuosi vierähtänyt. Otan nyt vain kerran päivässä alimmalla tasolla ja ihan hyvin on mennyt. Muutamana päivänä vain olen pitänyt taukoa kun on tullut liian huono olo. Huhtikuun alussa aloitin psykoterapian, joten se tulee viemään aikaa joka viikko.  

Pääsiäinen  

Pääsiäisen vietin pihalla puhdistellen lavoja, käymällä kaikki vaatteeni läpi sekä maalaamalla tulevan hoitohuoneen seinää. Maalaamista on vielä, kun kaikki maalataan kahteen kertaan. Otan aina silloin tällöin tunnin projektin ja maalaan pienen osan huoneesta. Yritän saada tämän homman kesään mennessä valmiiksi.

Kommentit